Kommunik8 tilbyder hjælp inden for web, layout og sociale medier

Velkommen til Kommunik8. Jeg arbejder med webindhold, grafisk design og content marketing på sociale medier. Tag fat i mig, hvis du ønsker en snak og et uforpligtende tilbud på en opgaveløsning.

Hjertet i mit arbejde med Kommunik8 / Communicate er at hjælpe dit firma eller din organisation med at skabe tekster, billeder og indhold, der er relevant og interessant. Det kan være til brochurer, powerpoints, hjemmesiden eller i de sociale medier.

Kommunikation er relation

Når du ønsker at gøre opmærksom på dine varer eller ydelser, så bliver kommunikationen hurtigt kedelig, hvis den kun handler om produktfakta eller lave priser. Der må gerne være en idé, en gnist, en ny vinkel på den værdi, du ønsker at tilføre dine kunder.

Jeg plejer at sige, at kommunikation er relation. Jeg tror på, at hvis vi tænker på vores kunder, som venner, så vil vores kommunikation afspejle, at vi vil mennesker omkring os det bedste – og det er med til at skabe gensidighed – hvilket i sidste ende fører til, at de ikke kun køber dit produkt, men også anbefaler den videre til deres venner.

Ring (3115 4890) eller skriv (orla@kommunik8.dk) til mig – og lad os få en snak om, hvordan Kommunik8 kan hjælpe dig med at skabe værdi og godt indhold til din markedsføring.