Får du nok ud af dine sociale medier?

Har dit firma også en facebook profil, som du begejstret postede noget på i et par uger eller måneder? Er du løbet tør for ideer eller motivation til at fortsætte?

Der går ikke mange måneder imellem, at man får en eller anden anbefaling om at man skal være med på den nye social-media trend. Så er det LinkedIn, Foursquare, Slide Share, Pinterest og nu er de mindsanten også ved at snakke om at markedsføre på Snapchat..!!

Bare rolig, jeg prøver ikke på at få dig koblet op på en masse tom luft – gennem Kommunik8 / Communicate – vil jeg gerne tilbyde at tage en snak med dig om, hvordan du meget simpelt kan bruge et, to eller tre social-media platforme og skabe et roligt, men stabilt og interessant indholdsflow.

Hjertet i Kommunik8 er relationel markedsføring. Vi må behandler vores kunder som mennesker med følelser og interesser – ikke som forbrugere, vi skal have penge ud af. Det giver de bedste resultater på den lange bane.

Jeg tilbyder ikke nogen ”quick-fix” eller 1000-vis af likes på et par uger. Det jeg kan, er at hjælpe med at skabe kvalitet og kontinuitet, hvilket helt sikkert vil øge dine ”Likes” markant.

Kommunik8 står for kreativitet og den gnist, der kan gøre, at det du sender ud på internettet har en værdi og en relevans der skaber interesse for det, du har gang i.